KEYMACO
samen verzetten wij bergen

Keymaco,   Welkom!

 

Van bij de start in 1999 opteerden we voor een multi-brand strategie: wij bieden meerdere merken aan – Doosan, Takeuchi, Giant, Manitou – zodat onze klanten een ruime keuze hebben voor koop of huur. Voor elke klasse en type bouwmachine hebben wij op die manier een topmerk in huis. Ook kleinere materialen – trilplaten, hamers, stampers, lasers, vacuümzuigers, doorslijpers, … alles wat een professioneel bedrijf kan gebruiken – maken deel uit van ons aanbod.

 

Dealer van topmerken

Voor elke klasse en type van bouwmachines heeft Keymaco een topmerk in huis.

Elk merk staat garant voor kwaliteit, een lange levensduur en maximale betrouwbaarheid. Dankzij de hechte en vaak exclusieve relaties met de verschillende leveranciers kan u bij Keymaco rekenen op een snelle levertijd.

Bij een aankoop kan u meteen ook de terugname van uw oude machine regelen. Keymaco neemt, indien gewenst, uw machine over tegen marktconforme prijzen. Wanneer de machine zich nog in een goede staat bevindt, bieden wij deze aan onze klanten aan als occasie.

Dankzij de samenwerking met een financiële instelling kan Keymaco bij uw aankoop meteen een financierings- en afbetalingsplan aanbieden. Ook leasingformules zijn mogelijk.

Keymaco heeft met zijn uitgebreide gamma een gepast antwoord voor elke vraag of behoefte

 

takeuchi
giant
doosan
manitou
viking
gbhammer

De werkplaats

De eigen werkplaats is het kloppend hart van Keymaco. Een tiental ervaren vakmensen schoolt zich voortdurend bij om up to date te zijn met de modernste technieken. De werkplaats verzorgt het op maat maken van verkochte machines, de herstellingen en het onderhoud. Een goede service, elke dag weer, staat daarbij voorop.

Herstellingen gebeuren zowel in de werkplaats als ter plaatse op de werf. Keymaco beschikt over vier servicewagens die onmiddellijk kunnen uitrukken wanneer ergens een machine in panne staat. Dankzij de centrale ligging in Limburg en vlakbij de autostrades E313 en 314, zijn de interventieploegen snel ter plaatse. Indien technisch mogelijk worden de herstellingen meteen op het terrein uitgevoerd zodat er voor u als klant zo min mogelijk tijd – en geld – verloren gaat.

keymaco movanos

 

Onderhoudscontract

Keymaco biedt de mogelijkheid van een onderhoudscontract ‘all in’.

Deze overeenkomst – met een vaste afgesproken prijs zodat u weet waar u aan toe bent – is op maat van elke klant. Wie een maximale garantie op werkzekerheid wenst, mag het preventieve en deskundige onderhoud van zijn machines niet verwaarlozen. Dankzij een onderhoudscontract volgt Keymaco dit alles tot in de puntjes op en zijn uw machines steeds in bekwame handen.

 

Magazijn met focus op “just in time”

overons img3

Nauw verbonden met de werkplaats, is het magazijn. Hier stockeert Keymaco 6000 verschillende wisselstukken. De meest courante onderdelen zitten voortdurend in stock. Voor specifieke wisselstukken heeft Keymaco duidelijke afspraken met de verschillende leveranciers over een snelle levering.

Wanneer Keymaco voor 15 uur een wisselstuk bestelt, zal de levering in 95 procent van de gevallen al de volgende ochtend gebeuren. Onmiddellijk nadien gaan onze technici in de werkplaats aan de slag om de herstelling uit te voeren.

 

Naast leveringen aan de eigen werkplaats kunnen klanten ook wisselstukken of onderdelen afhalen aan het magazijn.

Voor klanten die zelf willen instaan voor het onderhoud van hun machinepark, kan Keymaco onderhoudspakketten samenstellen. Uiteraard staan onze vakmensen altijd klaar voor technische ondersteuning en kan u bij hen terecht met alle vragen.